top of page
Zoeken
  • IAA Nederland

Together to get there

Op donderdag 9 januari is het weer tijd voor het jaarlijkse event Koffiedik Kijken. Deze 17e editie wordt gezamenlijk georganiseerd door IAA Nederland, MWG, VEA, bvA in samenwerking met Adformatie en ondersteund door ADCN en IAB Nederland.


Koffiedik Kijken is dé nieuwjaarsbijeenkomst van de media, marketing- en communicatiebranche. Koffiedik Kijken gaat over de toekomst voorspellen: wat staat de branche in 2020 te wachten? Wat zijn belangrijke trends en bewegingen? Hoe verbeteren wij de kwaliteit van het vak? Wat kunnen wij leren door beter samen te werken? En wat is eigenlijk het geheim van een goede samenwerking?

De sprekers geven hun voorspelling voor het komende jaar en het ‘Gouden Koffiekopje’ wordt uitgereikt aan de winnaar van de beste voorspellingen van de vorige editie van Koffiedik Kijken. Het afgelopen jaar won Dave Frauenfelder het felbegeerde koffiekopje. Koffiedikkijkers Hans Nijenhuis, Cornelie Weller, Tim van der Wiel en Jeroen Hubert gaven hun voorspellingen voor 2019, maar welke spreker had dit jaar de meeste voorspellingen goed?


Barbara Barend is deze editie de moderator. Binnenkort worden de eerste sprekers bekend gemaakt. Ook dit jaar vindt Koffiedik Kijken weer plaats in het Koninklijk Instituut voor de Tropen in Amsterdam.


Verder maakt Adformatie de ‘Person of the Year’ bekend. Dé persoon, die het afgelopen jaar het verschil maakte in het vak.


Tenslotte sluiten wij af met de feestelijke nieuwjaarsborrel.

49 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page