top of page
Koffiedik Kijken 2024
Koffiedik Kijken logo

11 Januari 2024

Koninklijk Instituut voor de Tropen, Amsterdam

Over Koffiedik Kijken

Koffiedik Kijken is dé nieuwjaarsbijeenkomst van de media, marketing- en communicatiebranche. Diverse sprekers nemen een kijkje in de glazen bol: wat brengt het nieuwe jaar voor bureaus, exploitanten, adverteerders, goeroes, BN’ers, columnisten en politici? Wie gaat het maken in het nieuwe jaar en wie valt er af? Welke producten zien we niet meer terug? Op welke media zijn we nu echt uitgekeken en wat breekt nu juist door? Waar moeten bureaus en adverteerders op inzetten? Staat ons een nieuw crisisjaar te wachten of gloort er licht aan de horizon?

De voorspellers van 2024 zijn intussen bekend en de presentatie van Koffiedik Kijken ligt wederom in handen van Adformatie-hoofdredacteur Susanne van Nierop.

Anchor 1

Programma

15:30

Ontvangst in het Koninklijk Instituut voor de Tropen in Amsterdam

16:00 - 18:00

Uitreiking Gouden Koffiekopje

Voorspellingen 2024

Afsluiter

18:00 - 20:00

Borrelen!

AEnB2UoKmk-sDhWLAJ7GmGHsIOTtKkmG2qB81E_eayx-CLYmz2fpYBSqZiUsxcI0sS_jhGsNG_jDc6PufYftKZm0lt
Speakers

Voorspellers 2024

Ook deze editie hebben we weer een indrukwekkende line-up van toonaangevende experts die voorspellingen zullen doen over het aankomende jaar. Klik op de foto's om meer te lezen over de voorspellers.

 

Afsluiter

erik kessels_portrait 03.jpg

Erik Kessels

Erik Kessels is kunstenaar, ontwerper en curator met veel belangstelling voor fotografie. Hij is tevens medeoprichter van communicatiebureau KesselsKramer. Als kunstenaar heeft Kessels meer dan honderd boeken van zijn werk gepubliceerd. Hij geeft les op verschillende kunstacademies in Milaan, Toronto, Lausanne en Düsseldorf. In 2010 ontving Kessels de Amsterdamprijs voor de Kunst. 

De voorspellingen van 2023

Tergblikken
Gouden koffiekopje.png

Zonder terugblik, geen vooruitblik. Welke voorspellingen van het afgelopen jaar zijn daadwerkelijk uitgekomen en worden bekroond met het felbegeerde Gouden Koffiekopje? Klik op de foto's om de voorspellingen terug te lezen van Kristel Vanderlinden, Janneke Niessen, Gijs de Bruijn, Danny Membre & René Watzema.

TERUGBLIKKEN

VOORSPELLERS 2022

De winnaar van het 'Gouden Koffiekopje 2022': Ruben Schreurs (Ebuiqity)

VOORSPELLERS 2021

De winnaar van het 'Gouden Koffiekopje 2021': Caroline van Turennout (CMO Zeeman)

VOORSPELLERS 2020

De winnaar van het 'Gouden Koffiekopje 2020': Atva Van Zanten ( CEO Mindshare)